Välkommen till JLCA & AS.-Lawyers

JLCA & As.-Lawyers är en advokatfirma som tillhandahåller professionella inrikes och internationella tjänster, med kontor i utlandet (STORBRITANNIEN , FRANKRIKE, BELGIEN, USA, RYSSLAND). Vi räknar med ett stort antal advokater som kan erbjuda en multidisciplinär service med hög kompetens.

För närvarande finns kontor i Alicante-Gran Alacant, Barcelona, Madrid, Marbella, London, Paris, Bryssel, Miami och Moskva.


Våra tjänster

 • gallery 1
 • TVISTER - RÄTTSLIGA FÖRFARANDEN
  Rådgör med din advokat

  Vi täcker alla rättsliga krav som kan uppstå i spanskt territorium, inklusive Kanarieöarna och Balearerna.

  Det är vanligt på grund av att vara bosatt i Spanien, såsom bostadsägare, eller bara för att vara på semester, att det kan uppstå all typ av krav, på alla nivåer. Läs mer.....

  I vår advokatfirma, kan vi råda er angående alla omständigheter och juridiska frågor, civila, brottsliga, handelsmässiga, administrativa, till och med internationella ämnen som rör olika länder och jurisdiktioner, eftersom vi är specialiserade på internationella kunder, både privata (fysiska personer), och företag; från första instans till Högsta domstolen eller europeiska domstolar om processen kräver det.

 • gallery 2
 • FÖRSÄLJNING AV PRIVATA KUNDERS BOSTÄDER
  Rådgör med din advokat

  Processen för att köpa en bostad i Spanien, är ett mycket viktigt beslut eftersom det innebär inte bara själva köpet det och betala skatter, det är också en förändring i köparens livsstil, antingen genom att slutligen besluta att bosätta sig i Spanien, eller om det handlar om en semesterbostad för att njuta av semestern med familjen. Läs mer.....

  Vi vet att köparna, i sina hemländer, anlitar advokater eller notarier som råder dem vid köp, så desto mer rekommenderar vi att ni även gör det i Spanien, där både lagarna och kulturen är olika, och det är inte någon mening att riskera i många fall ett helt livs besparingar, och ha problem i framtiden för att inte ha haft juridisk rådgivning i tid.

  Det är vanligt i vårt land, att vissa fastighetsmäklare, bostadsutvecklare, banker, "Freelancers" eller individuella agenter som talar ert språk eller som har bott ett tag i Spanien, vill övertyga er om att inte anlita en advokat i Spanien, det är ett allvarligt misstag, eftersom för ett mycket rimlig och fastställt i förväg arvode, kan ni undvika en mardröm; och efter 15 års rådgivning till kunder i deras köp, är det viktigt att hjälpa er från början, innan ni undertecknar ett dokument eller betalar ett pris som kan binda er för jämt.

  Ni kan se den specifika guiden som har författats av vår firma, som förklarar köpprocessen och skatterna i Spanien: https://spanishpropertylawyers-realestateinspain.com/

 • gallery 3
 • KÖP FÖR INVESTERARE
  Rådgör med din advokat

  Proceduren för att köpa en fastigheter, fastighetstillgångar, lokaler, bostadsportfölj, etc. som investering liknar det som beskrivs i proceduren för privatkunders köp av bostäder, investerarens profil är dock olik privatkunden; och även formeln och den juridiska, ekonomiska och skattemässiga strukturen är helt olik en privat kund. Läs mer.....

  Vi erbjuder optimala legala strukturer för investeraren så denna ska kunna maximera sitt kapitals avkastning.

  Vi gör "skräddarsydd kostym" för varje typ av operation.

 • gallery 4
 • FÖRSÄLJNING AV FASTIGHET
  Rådgör med din advokat

  När kunderna vill sälja sin bostad, ser vi till att de får, inte bara den maximala ekonomiska vinsten, vi råder dem också vid betalning av skatt för kapitalvinst som försäljningen åstadkommer efter att ha haft en egendom under några år, såsom överföringen av pengar till sitt hemland eller dit de vill.

 • gallery 3
 • Det är viktigt att överväga behovet av att utfärda ett testamente i Spanien, så att våra familjer kan lösa utan större problem fördelningen av dödsboet. För att göra detta behövs det en rättslig och skattemässig planering av större nytta, som endast kan uppnås med goda råd som återspeglas i testamentet. Läs mer.....

  Det är viktigt att formalisera ett Spanskt testamente när man innehar någon typ av tillgång (bostad, pengar, insättningar, aktier, etc.); särskilt enligt den europeiska förordningen, Europeiska förordningen om arv, nr. 650/2012, som gör det möjligt för testatorn att välja mellan lagarna som ska tillämpas i arvet , de i bosättningslandet eller den giltiga lagen i sitt hemland.

  Sedan augusti 2015 fastställs den tillämpande lagstiftningen för hela arvet det lagen i det land där man hade sin hemvist vid dödsfallets tidpunkt, dvs om en EU-medborgare är bosatt i Spanien vid tidpunkten för sin död, kommer han att tillämpas spansk lag; så det är viktigt att han i ett tidigare testamente utser frivilligt sina arvingar, för att därigenom åstadkomma sin vilja.

  Den nya förordningen, som tillämpas i alla EU-länder utom Storbritannien, Irland och Danmark (eftersom de inte undertecknade denna lag) tillåter att testatorn nämner uttryckligen den lag vars medborgarskap denna innehar, antingen när denna väljer det eller vid dödstidpunkten; men som standard för att tillämpa reglerna om arv kommer det att vara det land där denna avlider.

  När det gäller länder som Storbritannien, Irland och Danmark att även om det tillämpas deras nationella lagstiftning, rekommenderar vi att göra testamente i Spanien, eftersom på detta sätt kan dennas arvingar frigöra testatorns tillgångar i Spanien efter 3-4 veckor utan att behöva vänta från testatorns land på ett lagintyg, dess översättning, etc. vilket skulle innebära en dubblering av kostnader och slösa onödig tid för arvingarna.

 • gallery 4
 • När man förlorar en kär person, det minsta en familj behöver är att genomgå en mardröm när de ska arsförfaranden; särskilt när tidsfristen för att genomföra bouppteckningen och tilldelande av denna, såsom betalning av skatter i Spanien, är 6 månader från dödsfallets tidpunkt. Läs mer.....

  Vi har en lång erfarenhet för att lösa denna typ av procedurer, och om vi har ett spanskt testamente, eller från ett annat land, kan vi avsluta processen i 3-4 veckor, och frigöra den avlidnas egendom, fonder och pengar åt arvingarna.

  Ni kan särskilt se den förklaring vår firma ger åt våra kunder om arvsprocessen i Spanien:
  https://www.inheritancetaxinspain.com/

 • gallery 3
 • KRAV I ANDELSFASTIGHET
  Rådgör med din advokat

  Det är ofta det händer bedrägerier och olagligheter som omfattar försäljning och Time Share kontrakt i olika semesterorter i Spanien.

  Efter en dom i den spanska högsta domstolen förra 2015/01/15, är Time Share avtal som omfattas av de följande fallen, ogiltiga och olagliga: Läs mer.....

  • 1.- Obestämd tidsfrist.
  • 2.- De som innehåller "Floating Weeks" (Flytande veckor).
  • 3.- Att kunderna ska ha behövt betala pengar under de första tre månaderna efter undertecknandet av kontraktet, vilket är förbjudet enligt lag.
  I dessa fall kan kunderna inte bara avbryta sitt kontrakt, den kan dessutom be att få tillbaka sina pengar (även dubbelt så mycket om de betalade inom kontraktets 3 första månader), laglig ränta och rättegångskostnader.

  Vi representerar för närvarande hundratals kunder med fullständig framgång.

  Ni kan besöka följande länk som tydligt förklarar processen: https://www.timeshareclaimsinspain.com/

 • gallery 4
 • KRAV MOT BYGGUTVECKLARE
  Rådgör med din advokat

  Vår firma har lång erfarenhet av både utomrättsligt och juridiskt anspråk mot bostadsutvecklare och byggare som har gjort någon form av oegentligheter i byggprocessen; antingen för fel eller dolda fel i fastigheten, eller helt enkelt för att bygga utan lämpliga tillstånd eller licenser. Läs mer.....

  Vi har utmärkta externa partners såsom arkitekter och experter, som utfärdar mycket objektiva rapporter och som är väldigt professionella, för att kunna bevisa och få den bästa ersättning åt våra kunder.

  Sådana krav inblandar ofta inte bara bostadsutvecklare och byggare, även deras Banker och Försäkringsbolag.

 • gallery 3
 • Vi kan ge råd åt våra kunder i avtal, både affärsavtal mellan utländska och spanska företag, såsom leasing, inköp, banker, etc.

 • gallery 4
 • FÖRETAGSRÅDGIVNING
  Rådgör med din advokat

  Specialiserade i handelsrätt, Företag och omfattande juridisk rådgivning till företag i alla frågor som uppstår i den dagliga aktiviteten. Läs mer.....

  Vår erfarenhet på den internationella arenan gör att många företag, särskilt från Europeiska unionen som vill arbeta i Spanien, begär våra tjänster för att installera och starta verksamhet i vårt land.

  Vi hjälper företaget i dess bildande och tillväxt genom att ge en omfattande juridisk och skattemässig rådgivning.

 • gallery 4
 • At JLCA & AS.–Lawyers, we have a highly qualified team in complex matters of banking law :
  - Banks contracts.
  - Credit operations ( mortgages, "floor / ceiling rates" ).
  - Operations in which they render a service.
  - Operations in the insurance and security markets.
  - All types of fraudulent products.

 • gallery 3
 • TRAFIKOLYCKOR
  Rådgör med din advokat

  Tyvärr händer det ofta trafikolyckor. Vi har erfarenhet i den här typen av frågor och situationer, vi har fall från kunder som har en olycka med en hyrbil eftersom de var på semester till ägare och innehavare av fordon som omfattas av leasing- eller rentingavtal. Läs mer.....

  Vi rekommenderar att även om olyckan inte verkar så farlig, att besöka en läkare omedelbart för att undvika ytterligare problem, och därefter kan ni låta oss att ställa kravet mot försäkringsbolaget för att få bästa möjliga ersättning.

  Advokatarvoden betalas av ert eget försäkringsbolag, genom bilens försäkring; så dessa krav är helt gynnsam för era intressen.

 • gallery 4
 • Det är en komplicerad fråga, på grund av de kontinuerliga lagändringarna, administrationens kriterier, och de uppenbara sociala förändringar och migrationsströmmar som sker i hela Europa; Vi kan ge råd på bästa möjliga sätt "och beroende med våra kunders personliga förhållanden", både angående uppehållstillstånd, både med vinst eller inte, såsom visum för investeringar, etc.


OM OSS


VITTNEN
icon
We have used JLCA Lawyers for many many years now and during this period we have always found them to be be reliable, professional and very friendly. Highly recommended service.

KONTOR
t

KONTAKT

Fråga utan förpliktelser

* Vi garanterar att vi svarar inom max. 24 arbetstimmar.

icon Berätta om din förfrågan

Jag accepterar sekretesspolicyn.

Du informeras om att personuppgifter kommer att förvaras i en enhet som ansvaras av JLCA & AS LAWYERS SL, ni ger oss tillåtelse för detta så länge inget missnöje presenteras i detta avseende genom de mekanismer som nedan anges. Du har rätt till tillgång, korrigiering, annullering och opposition av de personliga uppgifterna som tidigare informerats genom att kontakta ansvarige person av enheten, JLCA&AS LAWYERS S.L Avda Escandinavia nº72 C.C Altomar II, L 7 y 8 cp. 03130 Gran Alacant (Alicante), eller sänd ett email till följande: contact@jlcalawyers.com


icon Vi kan ringa dig

Jag accepterar sekretesspolicyn.

Du informeras om att personuppgifter kommer att förvaras i en enhet som ansvaras av JLCA & AS LAWYERS SL, ni ger oss tillåtelse för detta så länge inget missnöje presenteras i detta avseende genom de mekanismer som nedan anges. Du har rätt till tillgång, korrigiering, annullering och opposition av de personliga uppgifterna som tidigare informerats genom att kontakta ansvarige person av enheten, JLCA&AS LAWYERS S.L Avda Escandinavia nº72 C.C Altomar II, L 7 y 8 cp. 03130 Gran Alacant (Alicante), eller sänd ett email till följande: contact@jlcalawyers.com
Huvudkontor
Huvudkontor Alicante ( Spain ).

Huvudkontor Alicante ( Spain )

icon 1 Avda. Escandinavia 72 C.C. Altomar II L6,7,8 Gran Alacant-Alicante. Postcode: 03130

phone0034-966 698 796

icon 2 0034-966 699 570

phonewhatsapp: 0034-653 933 468

phoneSkype: jlca.lawyers

emailcontact@jlcalawyers.com

icon 3www.jlcalawyers.com

icon 3Våra öppettider är :
- Måndag-Torsdag 09:00-18:30
- Fredag: 09:00 - 14:00

Organisationer och medlemskap

JLCA & As.-Lawyers samarbetar med olika och prestigefyllda advokatbyråer och olika organisationer och föreningar på europeisk och nationell nivå i hela världen.

icon 1

International Bar Association.

icon 1

British Spanish Society.

icon 1

The British Spanish Law Association.

icon 1

G7 (Easy Spain London Group Seven).

icon 1

Spanish Chamber of Commerce in Great Britain.

icon 1

Spanish Chamber of Commerce in France.

icon 1

Spanish Chamber of Commerce in Belgium and Luxemburg.

icon 1

US Spanish Chamber of Commerce.

icon 1

Bernardo de Galvez Business Club.

icon 1

The British Consulate in Alicante.

icon 1

The American Consulate in Madrid.

icon 1

The France Consulate in Madrid.

icon 1

The Irish Embassy in Madrid.

icon 1

The Belgium consulate in Alicante.

icon 1

The Switzerland Consulate in Madrid.

icon 1

Bar Association of Madrid.

icon 1

Bar Association of Alicante.

icon 1

Bar Association of Elche.

icon 1

Bar Association of Orihuela.

icon 1

An association of Spanish law firms.

icon 1

Young Professionals Association.


SPONSORS

JLCA & As.-Lawyers, för dess filosofi och engagemang med idrott, har sponsrat under flera år olika idrottare, särskilt inom tennis, såsom Guillermo García-Lopez, med en topp-ranking 30-40 ATP; det gjordes också med tennisspelaren Silvia Soler Espinosa rankad 100 i WTA.

Som ett resultat av vår advokatfirmas erfarenhet inom sponsring av sport i allmänhet, både åt proffs såsom evenemang och turneringar i synnerhet, inte bara i tennis, utom i andra sporter, har lett till att JLCA & As.-Lawyers representerar olika företag, idrottsmän och privatkunder som inom idrottsvärlden, som fortfarande är en fantastisk upplevelse och som vi är stolta över i JLCA & As.-Lawyers.


Socialt arbete
 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 3

Följ oss på Facebook

-